ZWANGERSCHAPSMASSAGE

Een zwangerschap is een bijzondere tijd en een unieke ervaring voor iedere vrouw. Een tijd om zoveel als mogelijk van te genieten. En omdat er veel verandert in je lichaam is een massage geen overbodige luxe.
Je kindje groeit, je buik wordt groter, spieren en banden worden opgerekt, je bekken komt onder druk te staan, je hormoon huishouding verandert en je lichaam houdt iets meer vocht vast. Voor vrouwen kan ook de spanning toenemen voor de naderende bevalling en dit kan voor stress in je lichaam zorgen.

kCare biedt jou een klassieke massage. Drukpunten komen bijna niet aan bod, dat is niet goed voor je tijdens de zwangerschap. Ik masseer de rug langs de wervelkolom, waardoor alle organen, die verbonden zijn met de wervels, gestimuleerd worden. Het is een effectieve manier om je klachten op een natuurlijke manier te verminderen. Ook schouders, nek, hoofd en benen is goed om te laten masseren. Spanning in je lichaam verdwijnt en de bloedsomloop en afvoer van afvalstoffen worden verbeterd. Je voelt je fijner door de aanmaak van oxytocine en daar ervaart je baby ook de voordelen van.
De massage versterkt je immuunsysteem, zodat je minder vatbaar bent voor ziektes.
Een Zwangerschapsmassage is dus ook een aanrader als je geen klachten hebt. Zo geniet je van een ontspannen zwangerschap!

Zwangerschapsmassage is voor iedereen geschikt en inzetbaar vanaf de derde maand.
Doordat de massagegrepen in zijligging worden uitgevoerd – je kan comfortabel liggen en je wordt ondersteund door kussens – is het mogelijk tot het late stadium van de zwangerschap deze massage te ondergaan.

Een zwangerschapsmassage is te boeken vanaf 30 minuten. Voor de 1ste massage houd ik een korte intake. We bespreken hoe je zwangerschap verloopt waar je eventueel klachten hebt en wat je wensen zijn.

De massagepraktijk is een warme en prettige ruimte. Ik heet je welkom met een lekker kopje thee en een warm voetbad.
Neem gerust contact op voor meer informatie.