EFT en MatriX methode

EFT, Emotional Freedom Techniques, is een korte en makkelijk te onthouden methode om positieve veranderingen in je leven te bewerkstelligen.
Het is een onderdeel van de Energetische Psychologie en is een positieve, effectieve en snelle methode om remmingen, angsten en andere negatieve emoties in een paar minuten kwijt te raken.

Deze simpele technieken hebben een sterke invloed in bepaalde hersengebieden en vermindert in die gebieden de te hoge prikkelactiviteit. Het verwijdert de negatieve lading van belastende herinneringen.

EFT kan gebruikt worden bij volwassenen en kinderen en kan men na een behandeling thuis verder toepassen. EFT wordt toegepast bij zowel lichamelijk als emotionele klachten, angsten, verslavingen, remmingen en fysieke klachten.

EFT is een elegant, dynamisch, pijnloos en effectief proces en de resultaten zijn blijvend,
Neem gerust contact op voor een eerste kennismaking of meer informatie.

De MatriX methode is een zachte en prettige manier om problemen op te lossen. Ik breng je naar de kern en je ziet snel resultaat. De methode helpt goed bij onder meer angsten, faalangst, trauma en (leer)blokkades. Geschikt voor kinderen en volwassenen. Zeker bij beelddenkers is deze methode prettig en effectief. Belemmeringen of struikelblokken kunnen we samen ‘opruimen’ zodat je weer gezond en gelukkig in het leven kan staan.

De MatriX methode is een manier van coaching gebaseerd op NLP-technieken en ontwikkeld door Ingrid Stoop.

Neem gerust contact op voor een eerste kennismaking of meer informatie.