ERVARINGEN

De coaching en behandeling op basis van holistisch therapie bij Praktijk Karene vond ik erg prettig. Ik voel me een stuk rustiger. Ik heb na de behandeling elke nacht goed geslapen. Daar ben ik blij mee! Ik heb ook na oefening met Karen EFT zelf voor het slapen toe kunnen passen. Dit werkt ontspannend en ik kan beter mijn gedachten loslaten en heb meer rust in mijn hoofd en voel me weer sterker en mijzelf.

We voelden ons meteen op ons gemak, daar zorgt Karen wel voor! Mijn zoon (7) en ook ikzelf hebben veel gehad aan de coachingsessie en deze als heel prettig ervaren. Heel erg bedankt Karen!

Als je voor met je dochter met ondermeer buikpijn klachten en slaapproblemen al een reeks artsen in het ZH hebt bezocht en dit niets heeft opgelost; je dan via via bij Karen op afspraak gaat en na één behandeling magnetiseren en coaching al resultaat ziet, dan is dat ongelooflijk, maar waar. Onze dochter slaapt weer goed en heeft bijna nooit meer last van buikpijn. Wij kunnen Karen dan ook van harte aanbevelen!

Na een afspraak bij Karen en holistisch therapie voelde ik mij enorm gesterkt. Dank!

De training Rots & Water heeft echt uitkomst geboden! Zelfs de juf van onze zoon merkt het verschil. Mede door de training en de coaching van Karen is het de rest van het leerjaar beter gegaan met hem en gaat hij weer vrolijk naar school.

Jarenlang had ik last van mijn knie met (trap) lopen. Niets hielp. Na een paar behandelingen bij Karen is de pijn nagenoeg weg en kan ik zelfs weer sporten. Af en toe ga ik nog naar Praktijk Karen. Ook een Reiki behandeling vind ik erg prettig en helpt mij goed bij lichaamlijke klachten.

Ik had veel last van evenwichtsstoornis. Soms extreem vaak in de ochtend bij en na het opstaan. Ik durfde soms de deur niet meer alleen uit. Na een behandeling bij Karen heb ik nog maar zelden last. Ik ben enorm dankbaar.