ERVARINGEN

Ouders van V. : Wij werden heel gastvrij ontvangen. Alles zag er op en top en schoon uit. Meteen voelde we ons thuis in de praktijk. Ons zoontje van 6 had een hele knau gehad tijdens corona. We konden niks met hem beginnen. Bij Karen voelde hij zich meteen op zijn gemak. Zij heeft zoveel uit hem gekregen zodat we samen wisten hoe ermee om te gaan. En nu zijn we een jaar verder en we hebben een heel ander kind. Wat zijn we blij dat we Karen hebben gevonden. Zoveel liefde en rust bij haar. We kunnen haar bij iedereen aanbevelen. Zowel voor reiki als voor kindercoaching.

Marja: Karen heeft mij al verschillende keren behandeld door middel van coaching, magnetiseren en reiki-behandelingen met veel succes! Ik beveel haar dan ook van harte aan. Doordat ze veel dingen aanvoelt, heeft ze aan een half woord genoeg. Van mij krijgt ze 5 sterren! ⭐⭐⭐⭐⭐

Yvonne: De coaching en behandeling op basis van holistisch therapie bij Praktijk Karene vond ik erg prettig. Ik voel me een stuk rustiger. Ik heb na de behandeling elke nacht goed geslapen. Daar ben ik blij mee! Ik heb ook na uitleg en oefening met Karen ‘EFT’ zelf voor het slapen toe kunnen passen. Dit werkt ontspannend en ik kan beter mijn gedachten loslaten. Ik heb meer rust in mijn hoofd en voel me weer sterker, dichter bij mezelf.

Ouder van Julian: We voelden ons meteen op ons gemak, daar zorgt Karen wel voor! Mijn zoon (7) en ook ikzelf hebben veel gehad aan de coaching sessie en deze als heel prettig ervaren. Heel erg bedankt!

Ouders van Lynn: Als je voor met je dochter met onder meer buikpijn klachten en slaapproblemen al een reeks artsen in het ZH hebt bezocht en dit niets heeft opgelost; je dan via via bij Karen op afspraak gaat en na één behandeling magnetiseren en coaching al resultaat ziet, dan is dat ongelooflijk, maar waar. Onze dochter slaapt weer goed en heeft bijna nooit meer last van buikpijn. Wij kunnen Karen dan ook van harte aanbevelen!

Ouders van Tim: De training Rots & Water heeft echt uitkomst geboden! Zelfs de juf van onze zoon merkt het verschil. Mede door de training en de coaching van Karen is het de rest van het leerjaar beter gegaan met hem en gaat hij weer vrolijk naar school.

Willy: Na een afspraak bij Karen en holistisch therapie voelde ik mij enorm gesterkt. Dank!

Ronald: Jarenlang had ik last van mijn knie met (trap) lopen. Niets hielp. Na een paar behandelingen bij Karen is de pijn nagenoeg weg en kan ik zelfs weer sporten. Af en toe maak ik nog een afspraak bij Karen. Ook een conbinatie behandeling van massage en magnetiseren vind ik erg prettig en helpt mij goed bij lichamelijke klachten.

Tineke: Ik had veel last van evenwichtsstoornis. Soms extreem vaak in de ochtend bij en na het opstaan. Ik durfde soms de deur niet meer alleen uit. Na een behandeling bij Karen heb ik nog maar zelden last. Ik ben enorm dankbaar.

A. : Door plotseling ontwikkelde faalangst lukte het maar niet om mijn autorijbewijs te halen. Na een coaching sessie bij Karen én een behandeling magnetiseren is dit me wél gelukt. Vrij en blij nu! 🙂 Ik raad een ieder aan om niet te lang rond te lopen met dergelijke klachten. Het wordt anders alleen maar erger. Ik ben super geholpen!