ERVARINGEN

Benieuwd naar ervaringen van anderen? lees hieronder een aantal referenties.

Onze zoon (8) heeft veel aan de sessies met jou gehad. Dankjewel! Wij hebben het ook als erg prettig ervaren.

(

Heel blij dat ik via via bij Karen terecht ben gekomen voor behandelen van mijn knie. Na jarenlang pijn tijdens (trap) lopen is de pijn na een paar behandelingen nagenoeg verdwenen.
Heel bijzon
der!

Wij zijn echt heel tevreden over de resultaten van de coaching! Een praktische aanpak van problemen zonder dat er een stempel op mijn kind wordt geplakt.

Karen heeft onze zoon goed op (zijn) weg geholpen tijdens de Rots & Water training. Zowel wij als de juf van zijn klas ervaren een positieve verandering in korte tijd. Dat heeft ervoor gezorgd dat onze zoon toch nog goed kan terugkijken op het afgelopen schooljaar en met veel plezier naar het nieuwe schooljaar uitkijkt. Bedankt Karen!

Onze dochter zat even niet lekker in haar vel. Was onzeker en piekerde veel en had veel last van buikpijn. Onderzoek via huisarts bracht niets. Dankzij de coaching van Karen en de behandeling met Reiki/magnetiseren gaat het veel beter met haar. Ze is niet meer zo onzeker en maakt gebruik van de handige tips. En heel bijzonder: onze dochter heeft bijna geen last meer van buikpijn. Zelf heb ik Karen als een zeer prettig mens ervaren. Vriendelijk en integer. Mocht er in de toekomst weer hulp nodig zijn dan weten we nu waar we de juiste coach en/of therapeut kunnen vinden!

De coaching en behandeling op basis van holistisch therapie vond ik erg prettig. Ik voel me een stuk rustiger en ik heb na je behandeling elke nacht goed geslapen. Daar ben ik blij mee! Ik heb ook de EFT voor het slapen toe kunnen passen, dit werkt ontspannend en ik kan beter de gedachten loslaten.

Al snel voelde ik mij prettig en op mijn gemak bij jou Karen. De wijze waarop we mijn hulpvraag konden bespreken heeft enorm goed gedaan en veel opgelost.

Als kersverse moeder was het moeilijk om mijn baby niet te kunnen helpen bij onder andere darmklachten. Ze sliep te weinig en huilde veel. Na een paar behandelingen met magnetiseren en massage zijn de klachten verdwenen! We zijn enorm blij en opgelucht! Dank je wel Karen