Over Karen

Karen Everaarts is gediplomeerd kindercoach, oudercounselor en (holistisch) therapeut.
Volgens het Rots en Water programma geeft zij psycho-fysieke weerbaarheidstrainingen aan kinderen en volwassenen. Daarnaast is Karen masseur en magnetiseur.
“Van jongs af aan beschikte ik over de gave om mensen met bijvoorbeeld pijn in gewrichten en/of spieren te kunnen genezen d.m.v. handoplegging, magnetiseren. Mijn kennis op dit gebied heb ik de afgelopen jaren uitgebreid. Ik ben gediplomeerd Reiki-master en (sport)masseur.

Met Praktijk Karene leg ik de focus op jou, gericht op je eigen kracht en talenten. Ik haal deze naar boven én geef (positieve) energie.

Om kwaliteit te blijven waarborgen in mijn werk ben ik onder meer aangesloten bij de beroepsorganisatie Adiona en volg ik regelmatig aanvullende workshops en trainingen. Op dit moment volg ik de studie Cognitieve Gedragstherapie (CGt). Ter aanvulling op mijn kennis omtrent massage volg ik de workshop Shiatsu Gelaatsmassage en een workshop met basis technieken uit de manuele therapie.”

Karen-Everaarts.jp
Welkom bij Praktijk Karene. Je kunt van mij het volgende verwachten:
  • Integriteit; Professionaliteit
  • Empathie, zorg
  • (Positieve) energie en kracht
  • Creativiteit, humor
  • Inzicht
  • Pijnbestrijding, helen
  • Ontspanning