PIJNBESTRIJDING / MASSAGE


Pijnbestrijding.
Pijnklachten kunnen zich dusdanig ontwikkelen dat deze de kwaliteit van leven ernstig verminderen.
Voor de behandeling van pijn in gewrichten en spieren maak ik gebruik van technieken uit sport- en ontspanningsmassage in combinatie met magnetiseren. Een unieke behandeling en buitengewoon doeltreffend.
Bij ernstige ziekten en aandoeningen kan deze therapie een aanvullende goede werking hebben.
Neem gerust contact op voor meer informatie.

Wellnessmassage: een moment voor jezelf.
Iedereen heeft wel eens het gevoel dat de balans tussen lichaam en geest om welke reden dan ook even weg is. Dan is het tijd om naar jezelf te luisteren en tijd voor jezelf te nemen.
Een wellnessmassage is puur gericht op de ontspanning van lichaam en geest. Een heerlijke intense, volledige ontspanningsmassage om je algemene welzijn te verbeteren. Spierspanningen worden losgelaten, je komt weer in contact met je lichaam en het zelfhelend vermogen van je lichaam worden versterkt. Het bevordert de bloedsomloop, laat spieren ontspannen, heeft een goede uitwerking op de ademhaling en spijsvertering en versnelt de afvoer van afvalstoffen door het lymfesysteem te stimuleren.
Er worden veelal lange strijkbewegingen gemaakt en weinig tot geen spier-kneding. Deze massagevorm is niet ingesteld op het behandelen van eventuele pijnklachten omdat dit de ontspannende werking tegen kan gaan.
De massage wordt gegeven in een warme en prettige ruimte.

Bij de Wellnessmassage heb je de keuze uit twee behandeltijden:

  • 30 minuten – in deze tijd wordt een deelmassage gegeven van één of twee delen van het lichaam;
  • 50 minuten – in deze tijd wordt het lichaam gemasseerd van nek tot voeten.